Lowe Doors


Η Lowe Doors δημιουργήθηκε το 2005 από έμπειρα καταρτισμένα άτομα με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο, με σκοπό την εμπορία και εγκατάσταση: ρολλών ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμών βιομηχανικών πορτών και συστημάτων ασφαλείας για εισόδους και θέσεων στάθμευσης.
H ανάπτυξη της εταιρείας ήταν ραγδαία με τα αποτελέσματα να φαίνονται μόλις σε ένα χρόνο από τις συνεργασίες και τον μεγάλο κύκλο εργασιών της. Η Lowe Doors κατάφερε να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού με απευθείας εισαγωγή καθώς και να αναπτύξει κομμάτι επεξεργασίας για να πετύχει καλύτερες τιμές χρόνους παράδοσης αλλά και τιμές στους πελάτες της.
Αναπτύξαμε σε λίγο χρονικό διάστημα το τμήμα ερευνών και ανάπτυξης για να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας και σε περίπτωση σπιτιών αλλά και εργασιακών χώρων με αυξημένη απαιτούμενη προστασία. Με κριτήρια την ποιότητα των προϊόντων της, τις χαμηλές τιμές την πελατοκεντρική αντίληψη η εταιρεία παρέχει πολλές λύσεις για το κάθε είδος για να μπορέσει να καλύψει οποιαδήποτε επιθυμία πελάτη ανάλογα με το κάθε οικονομικό αντίτιμο. Τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας εγγυώνται την σωστή και άμεση τοποθέτηση των προϊόντων της Lowe Doors αλλά και το άμεσο service
Με γνώμονα τον πελάτη παρέχουμε λύσεις ποιοτικές, ασφαλείς, και όμορφα αισθητικές στην κατώτερη δυνατή τιμή.
"Φιλοσοφία μας η άμεση σχέση με τον πελάτη πριν και μετά την τοποθέτηση. Αρχή μας το βέλτιστο προϊόν στην μικρότερη δυνατή τιμή. Kέρδος μας οι ευχαριστημένοι πελατες."
Για την εταιρία,
ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

======================
Από: http://www.lowedoors.gr/index.php?mode=cont


ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ Π. - ΜΑΥΡΑΚΗΣ Π. ΟΕ
Διεύθυνση : ΧΑΛΔΙΑΣ 54-56, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη,
Τ.Κ : 55133
Τηλέφωνο : 2310 455 537
FAX : 2310 438 901
E-Mail Πωλήσεων : email address
E-Mail Τεχικής Υποστήριξης : email address
Τηλέφωνο Άμεσης Ανάγκης : 6937400038, Ξέστερνος Περικλής ΑΘΗΝΑ
ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διεύθυνση: ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 76 (ΠΛΗΣΙΟΝ Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ), ΓΛΥΦΑΔΑ, ΤΚ:16561
Προσεχώς ΝΕΟΣ εκθσεσιακός χώρος στη Γλυφάδα !
Τηλεφωνiκό Κέντρο : 210 9640 400
FAX : 210 9640 408
E-Mail: email address
Τηλ. Άμεσης Ανάγκης : 6937 400090, Τσαμπάζης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *